Egy kis áttervezés – és stílusos otthon születik…

A megrendelő eredeti lakásában nem érezte otthon magát, valami világosabbat, elegánsabbat és légiesebbet szeretett volna, kifizethető áron.

 

Régi bútoraiból az antik bútorokat és a gyönyörű  csillárokat szándékozott megtartani, és fontos volt számára egy tágas, de mutatós gardrób létrehozása, a nagy fehér laminált darab helyett.

Sok keresgélés után az angol stílus fogta meg, és ezt próbáltuk egységesen végigvinni az egész lakáson. Eszközeink a gipszkarton dobozolás, a dekor tapéta óarany színben, az új, fehér klasszikus stílusú bútorok (IKEA), az új karnisok és drapériák vásárlása és elhelyezése volt.

Új határos funkciókat is ki kellett alakítani, étkező-nappali, és háló-dolgozó funkcióval, ami az összenyitható szobák esetén nem egyszerű feladat.

Eddig egy kihúzható kanapén aludt az ügyfél, és vágyott egy kényelmes ágyra, aminek úgy kellett kinéznie, hogy bátran nyitva lehessen az ajtó a két szoba között.

A csillárokat megcseréltük, és a szép bútorokat- a fehér bútorok között- megfelelő helyre téve  be  tudtuk emelni méltó helyükre.

Nagyon elégedett!!

🙂