Modern zöldben

Hosszú várakozás után végre saját, új építésű családi ház vásárlásába „csaptunk”. Már a terv láttán tudtam, hogy ez nekünk nem a legideálisabb elosztású ház. Szerencsére szabad kezet kaptunk egy bizonyos szintig a belső terv változtatásához. Tudtuk, hogy segítségre van szükségünk. Internet: belsőépítész- lakberendező.
Vélemények elolvasása után, valamint szimpátia alapján Emesére esett a választásunk. A sors keze biztosan benne volt a dologban, mert közben kiderült, hogy ő bizony ott él ahol mi építkezünk. A közös munkánkat ez is megkönnyítette. A bizalom szinte első találkozás után kialakult köztünk, ami szerintünk a legfontosabb. Egy közvetlen, barátságos, türelmes és elsősorban a szakmáját értő embert ismertünk meg benne. Nem mindenben volt konkrét elképzelésünk, amit az egyik nap így gondoltunk a párommal az a másik nap okafogyottá vált, de Emese higgadtan fogadta, készült az újabb tervvel. Szerintem egy jó tervező, lakberendező felkészíti a lakást a várható változásokra, mindig érted van nem ellened.
Mi egy ilyen elhivatott embert ismertünk meg a személyében, jó szívvel ajánljuk mindenkinek.
Emese, sokadszorra nagyon köszönjük a munkádat és a barátságodat, mert az együtt eltöltött idő alatt a munkakapcsolat bizony családi barátsággá alakult.Zsuzsa, Pomáz

Ilyennek terveztük