KÖZÜLET - GYÁR - ÜZLETHELYISÉG - ÉTTEREM

Dizájn

és funkcionalitás

ÉLHETŐ TEREK, AHOL JÓ LENNI, AHOL JÓ DOLGOZNI

TERVEZÉS, FELÚJÍTÁS ÉS KIVITELEZÉS

LEGYEN AZ ÉTTEREM – GYÁR – KÖZÜLET – ÜZLETHELYISÉG

Hiszünk a funkcionális terek létjogosultságában. Környezetünk befolyással van ránk, ebből adódóan pedig még egy kisebb, ám harmonikusan kialakított, rendezett térben mi magunk is rendezettebbek, hatékonyabbak és minden szempontból kiegyensúlyozottabbak leszünk.
Értünk a funkcionális terek kialakításához!
Tudjuk, hogy a funkció minősége mindig az átgondoltságból fakad. Ha kell, teljesen átszabjuk a terek funkcióit, lebontjuk a régit, hogy tiszta alapot adhassunk az újnak. Majd pedig az egészet megtöltjük tartalommal.
Legyen irodahelyiség, vendéglátóhely, étterem, söröző, megtervezzük és megépítjük Önnek azt a környezetet, amelyben helyükre kerülnek, a formák, értelmet nyernek az anyagok és színek, és megteremtődik egy olyan funkcionális környezet, amely hozzájárul vállakozása sikeréhez. 

“Ügyfeleimmel együttműködve igyekszem az igényeiknek maximálisan megfelelő belső tereket, bútorozást megtervezni úgy, hogy a tervezési folyamat egyeztetései során egyre jobban megismerve megbízóm elképzeléseit, személyiségét, vágyait, a bennem keletkezett megérzések,  benyomások hatására megfogalmazódott ötleteimet beleszövöm a tervekbe. Így  rajzolódik aztán ki a tervezési folyamat végére az a végeredmény, ami nem szokott csalódást okozni.”

             Balásy Emese

Hogyan dolgozom?

Elengedhetetlen számomra a harmónia, az együtt gondolkodás megléte,  hogy az egész munkafolyamat során megmaradjon  a jó hangulat, a kreatív, építő  atmoszféra. Fontos számomra mind a tudatos, mind az intuitív megközelítés, és az abban való tevékeny részvétel, hogy mindig megtaláljuk az egyensúlyt a szükséges és a vágyott, a megfizethető és a megfizethetetlen, a szép és egyben funkcionális között.

KAPCSOLATFELVÉTEL

Megkeresését követően felveszem önnel a kapcsolatot, és egy online vagy személyes találkozó keretében kölcsönösen körvonalazzuk egymásnak az építéssel, átalakítással kapcsolatos elképzeléseinket. Ez az egyeztetés mindekettőnk számára minden anyagi kötelezettség nélküli szabad döntési lehetőséget biztosít.

Részletek

Hívjon telefonon, vagy írjon oz oldal alján, vagy a kapcsolatfelvétel oldalon található űrlapon keresztül,  és mihamarabb felveszem önnel a kapcsolatot.

FELMÉRÉS

A személyes találkozót követően kerülhet sor a felmérésre, melynek eredménye az árajánlat elkészülte, melyet a megállapodás követhet.

Részletek

 • Funkcióspecifikus megközelítés belsőépítészetileg – a  megbízóval történő interjúk alapján.
 • A terek átalakíthatóságának vizsgálata: megvalósítható-e a megrendelő elképzelése az adott térben.
 • Építészeti, statitaki vélemény az elképzelések pontosítása előtt.
 • Egyéb feladatok: műszaki felmérés, gépészet átvizsgálása – megfelelnek-e a műszaki adottságok az elképzelseknek.
TERVEZÉS

A megállapodást követően átlépünk a legizgalmasabb fázisba, a tervezés folyamatába. Ez történhet közös fázisonkénti egyeztetéssel, illetőleg 3 látványterv elkészítésével, melyek közül választhat.

Részletek

Teljes belsõépítészeti-lakberendezési tervek elkészítése, a építésszel és a tulajdonossal egyeztetveaz alábbiak szerint:

 • funkcionális átértelmezés (ha szükséges)-alaprajzi variációk elkészítése, olyan számban, ami szükséges a legjobb módozat megtalálása, a kívánt funkciók szemelőtt tartásával.
 • berendezési terv (alaprajz) 2d
 • építési-bontási tervek (ha szükséges)
 • vázlattervek bemutatása, a megbízóval a vázlattervek véglegesítése
  3d-s tervek a végleges alaprajz alapján
 • gépészeti, elektromos berendezések telepítésének helye a lakberendezési elvárásoknak megfelelõen-nem gépész terv! A gépész tervre külön ajánlatkérés szükséges.
 • fürdõszoba, konyha, stb. berendezési konszignáció (bútor vázlatterv, asztalos ajánlása)
 • színterv, anyag- és színminták, katalógusok bemutatása
 • burkolat kiosztási terv (padló, fal)
 • egyedi beépített bútorok terve: formai terv szerkezet nélkül (burkolatok,beépített szekrények)
 • világítási terv, lámpa kiosztás (alaprajz)
 • lakástextíliák kiválasztása, ajánlása (függöny, szõnyeg, dekor textil)
 • díszítés, dekorálás ajánlása
KIVITELEZÉS

A megfelelõ kivitelezõcsapat kiajánlása, akár generálkivitelezésben. Ha már van csapata a megrendelõnek, akkor a kooperáció klidolgozása, egyéni feltételek egyezetésével.

A konszignáció alapján vásárlási segítség nyújtása – ajánlással, vagy együtt vásárlással.

Részletek

Saját szakembergárda  is rendelkezésre  áll a kivitelezési feladatok elvégzésére, de igény esetén a kivitelezés történhet a megrendelő szakembereivel, személyes közreműködésem mellett is.

Kérésre mûszaki ellenõrzés előre egyeztetett óraszámban.

 • mûszaki ellenõrzés – az adott építésügyi szabályoknak megfelelõen
 • felelõs mûszaki vezetés
 • napló vezetése …stb

Konszignáció – megvásárolandó termékek listája, és beszerzési forrásuk ajánlásával.
A konszignáció alapján vásárlási segítség nyújtása – ajánlással, vagy együtt vásárlással.

NÉZELŐDJÖN MUNKÁINK KÖZÖTT!

LEGYEN AZ ÖN INGATLANA IS KÖZÖTTÜK!
KAPCSOLATFELVÉTEL
Studió Balásy- Lakberendezés és építészet
Balásy Emese

+36 70 383 0116

  Név

  E-mail cím (kötelező)

  Telefonszám

  Üzenet - Miben segíthetünk?