Balásy Emese vagyok ...

végzett lakberendező, rajztanári diplomával és pszichológiai végzettséggel. 9 szakmában töltött év után 2013-ban szereztem meg lakberendezői mesterfokozatomat. Egyéni felkéréseim mellett a Cliff Konyhabútor szaktanácsadójaként, a Család-barát Magazin és a TV2 Babavilág szakértőjeként is ténykedem.

Balásy Emese - mesterfokozatú lakberendező

BALÁSY EMESE
mesterfokozatú lakberendező

Szakmai portfólióm

NÉHÁNY MEGVALÓSULT MUNKA AZ ELMÚLT ÉVEKBŐL

Pécsi Egyházművészeti Gyűjtemény és Múzeum – tervezés és látványtervezés (Pécs – Göttinger Építészeti Bt)

CBA áruház tervezés és látványtervezés (Pomáz – Göttinger Építészeti Bt)

NIIFI-DE Szuperszámítógép Központ – építész munkatárs, látványtervező (Debrecen – Napur Architect)

Intermodiális Közösségi Közlekedési Központ – építész munkatárs, látványtervező (Debrecen – Napur Architect)

Hotel Azúr Siófok 2015-2018 – Lobbi és szobák komplett tervezése, látványtervezése és a kivitelezés lebonyolítása, ellenőrzése

Hotel Azúr Siófok 2017-2018 – Wellness és SPA, konferencia terem, konyha és prémium szobák látványtervezése

Hopfer Apartman – kiadásra szánt lakás tervezése és a kivitelezés lebonyolítása (Budapest)

Gift Point – üzlet tervezése és a kivitelezés lebonyolítása (Budapest SkyCourt)

Herendi Porcelán – üzlet tervezése (Prága-Václav Havel repülőtér)

Bonvital Hotel Wellness – látványtervezés (Hévíz)

Aréna Mastercard VIP box – látványtervezés (Budapest)

Várkert Palota – üvegfelületek tervezése (Budapest)

Béke Patika – tervezése (Budapest)

2rule stand – tervezés és látványtervek készítése

Kárpát Expo 2019 – tervezés és látványtervek készítése, kivitelezése (Millenáris Park)

AMC kiállítás – tervezés és látványtervek készítése (New York)

Pagony karácsonyi és tavaszi kirakat – tervezése és látványtervek készítése (Budapest)

Vörösmarty tér, karácsonyi vásár 2019 – tervezés, látványtervezés és animáció készítése (Budapest)

2019-2020 Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ kiállítás – tervezés, látványtervezés, kivitelezés (Budapest)

Mi a legfőbb motivációm, mint lakberendező?

Hogy lássam az ügyfeleimen, hogy ráéreztem a vágyaikra, az elképzeléseikre. Amikor bemutatom a készülő rajzokat, 3D terveket, vagy végigsétálok valakivel az együttgondolkodás, tervezés végén a kész lakáson és látom rajta az “Ez az!” kifejezést, akkor tudom, hogy sikerült. És újult szenvedéllyel kezdem a következő munkát – már 18 éve.
Semmivel sem összehasonlítható érzés, mikor megtalálom a legjobb megoldásokat – úgy, és amennyiért elképzeltük! Legyen az bármilyen stílusú berendezés! Szeretem az olyan kihívásokat, munkákat, ahol kutathatok és társszakmákkal együtt alkothatunk valami gyönyörűt.
Ilyen volt számomra az I. kerületi Jókai Anna szalon.
Az elmúlt évek legkreatívabb projektje a Vintage Beauty megszületésénél való részvétel, Szakonyi Eszterrel való együtt álmodás, és a külső-belső design megtervezése.

Akikkel együtt dolgozom

Jörg 3 kisebb

DR. JÖRG DÖTSCH
nemzetközi ügyfélmenedzser

Két évtizede élek Magyarországon, és több éves tapasztalattal rendelkezem a műszaki értékesítésben és nemzetközi projektekben, különös tekintettel a minőségmenedzsmentre, amelyet rendszeresen tanítok az egyetemen is.  A saját portfóliómban exkluzív lakóingatlanokat kezelek – így kerültem kapcsolatba a Studio Balásyval, amely annyira inspiráló volt, hogy csatlakoztam a csapathoz. A kiváló belsőépítészeti tervezéshez szakértelemre és empátiára, egy megbízható hálózatra és szervezési kompetenciára egyaránt szükség van. Ezeknek a dolgoknak a kombinálása izgat. Ezt a lelkesedést szívesen átadom nemzetközi ügyfeleinknek német és angol nyelven!

Stúdió Balásy  - Boda Szabolcs

BODA SZABOLCS

2002 óta dolgozom az építőipar több területén is. Főként konstruktőri és belsőépítészeti feladatokat látok el, de akadnak egyéb tervezésű feladataim is. Munkáim között megtalálhatók családi házak, nyaralók, középületek, uszodák, hotelek, bútor- és konyhatervek, kiállítási standok, bemutatótermek.
2008 óta foglalkozom magán, tanfolyami illetve csoportos oktatással is, ahol főként mérnököket és lakberendezőket tanítok rajzolni számítógéppel, látványtervezni, illetve az építőiparban használatos szakmai anyagokra.

Stúdió Balásy - Benkovich Attila építész

BENKOVICH ATTILA
építész

1980-ban végeztem a Budapesti Műszaki Egyetemen, építészmérnöki karon. 1991-ig államigazgatási dolgozóként, többek között Szentendre város főépítészeként is dolgoztam. 1993-ig Németországban, Makovecz Imre tervei alapján készült Naturata üzletház kivitelezését irányítottam, Uberlingen városában. Ezt követően az Akác Kft.-ben tervezőként és építésvezetőként, majd 2000-től saját cégemben, a Benkovich Bt-ben önállóan tevékenykedtem. Balásy Emese és én több, mint 10 éve dolgozunk együtt az Ahogy Tetszik Lakberendezési Stúdióban.
Legkedvesebb munkáim azok, ahol már a tervezéstől, az első vonalaktól együtt tudunk dolgozni, és egy kívül-belül harmónikus végeredményt kapunk.