Végzett lakberendező vagyok (2004. óta), rajztanári diplomával és pszichológiai végzettséggel. 9 szakmában töltött év után lakberendezői mesterfokozatomat 2013-ban szereztem meg. Az egyéni felkéréseim mellett a Cliff Konyhabútor szaktanácsadójaként, a Család-barát Magazin és a TV2 Babavilág szakértőjeként is ténykedem.

Mi a legfőbb motivációm, mint lakberendező? Hogy lássam az ügyfeleimen, hogy ráéreztem a vágyaikra, az elképzeléseikre. Amikor bemutatom a készülő rajzokat, 3D terveket, vagy végigsétálok valakivel az együttgondolkodás, tervezés végén a kész lakáson és látom rajta az “Ez az!” kifejezést, akkor tudom, hogy sikerült. És újult szenvedéllyel kezdem a következő munkát – már 15 éve.

Semmivel sem összehasonlítható érzés, mikor megtalálom a legjobb megoldásokat – úgy, és amennyiért elképzeltük! Legyen az bármilyen stílusú berendezés! Szeretem az olyan kihívásokat, munkákat, ahol kutathatok és társszakmákkal együtt alkothatunk valami gyönyörűt. Ilyen volt számomra az I. kerületi Jókai Anna szalon.

Az elmúlt évek legkreatívabb projektje a Vintage Beauty megszületésénél való részvétel, Szakonyi Eszterrel való együtt álmodás, és a külső-belső design megtervezése.

VintageBeauty

Balásy Emese - Lakberendező

Balásy Emese

Akikkel évek óta együtt dolgozom

Benkovich Attila, építész